Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 22 februari 2019

Mr. Oizo, Myd & Joost van Bellen

Ed Banger Records: Bangin' electro, house & more

geweest
zaal open
23:30
verwachte eindtijd
05:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
line-up
23:30 - 01:30 Myd
01:30 - 03:30 Joost van Bellen
03:30 - 05:00 Mr. Oizo
vrijdag 22 februari 2019

Mr. Oizo, Myd & Joost van Bellen

Ed Banger Records: Bangin' electro, house & more

geweest

Busy P is helaas ziek. Producer en filmmaker Myd neemt zijn spot op de bill in. Verwacht "een digitale tropische sound gemend met een ‘nerdachtige’ blend van over-de-top-heid". Snap je?

Bang that head that doesn’t bang! Het fameuze Ed Banger Records komt Pandora onveilig maken! Het Parijse electrolabel pakt uit met twee van zijn bekendste artiesten: de in 2007 opgepikte Mr. Oizo, die tot in de eeuwigheid plezier beleeft van zijn onweerstaanbare oorwurmhit ‘Flat Beat’ (1999), maar die ook graag uit een breder housevaatje tapt; en Ed Banger-oprichter Busy P alias Pedro Winter, de man die ook Daft Punk en Justice ontdekte en managet. Zijn eigen draaikunsten mogen er ook zijn! Onze eigen electrokoning Joost van Bellen mag op dit feestje natuurlijk niet ontbreken. Rauwer wordt het vanavond nergens!

Twee feestjes, één klap: een verdieping lager is het elektronische funk en much more bij Disco S̶u̶c̶k̶s̶, gratis toegankelijk voor iedereen!

Start je dansavond the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

Zie ook

za 12 okt 2019

Reload

In De Helling

za 5 okt 2019

Dirty House: JOYRYDE - Brave World Tour

UK & bass house van wereldniveau

za 28 sep 2019

Park 6 By Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark