menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 3 november 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Echo & the Bunnymen

Engelse new-wave-iconen

37,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
And They Spoke in Anthems (solo)
aanvang
20:30
zaal open
19:30

Bij dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Echo & The Bunnymen is een van de belangrijkste Engelse bands uit de eighties. Met inmiddels klassieke hits als Bring On The Dancing Horses, The Killing Moon en Lips Like Sugar herdefinieerde de band eigenhandig het new-wave-landschap. De invloed van de band is te horen tot aan nu, onder meer bij The Killers, Interpol en Arcade Fire. Echo & The Bunnymen heeft veel bezettingswisselingen gekend, maar aan het hoofd staan nog steeds de originele kern: frontman Ian McCulloch en gitarist Will Sergeant. Begin oktober verscheen hun dertiende studioalbum The Stars, The Oceans & The Moon met twee nieuwe nummers én geheel nieuwe orkestversies van klassiekers!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, bezoekers van Echo & The Bunnyman mogen gratis blijven hangen voor de afterparty: Alternative 80's

Wijzigingen
Er zullen, in tegenstelling tot wat er eerder over dit concert gecommuniceerd is, geen strijkers aanwezig zijn: Echo & the Bunnymen zal als band een vlammende show geven. Hierdoor zal er ook ruimte zijn voor staanplaatsen in de zaal, in aanvulling op de zitplaatsen. De vaste zitplaatsen die vermeld staan op de tickets vervallen om deze reden. Er is sprake van vrije plaatskeuze – als je wilt zitten, dan kan dat, maar je kunt dus ook vooraan staan als je dat liever wilt. Er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar de ticketkopers.

Wellicht vind je ook interessant

di 5 feb 2019

Death Cab For Cutie

Amerikaanse indiepopband

do 4 apr 2019

Pieces of Tomorrow - Matthäus-Passion

An introduction to symphonic sound

do 21 mrt 2019

Formerly known as Prince - a symphonic tribute

Noord Nederlands Orkest & Boris

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord