Galaconcert

European Brass Band Championships

Geweest

Tijdens een spectaculair Galaconcert wordt het fenomeen ‘Brassband’ in de spotlight gezet door Eikanger-Bjørsvik Musikklag uit Noorwegen (Europees kampioen 2017), de European Youth Brass Band en bijzondere ‘brass’-gasten Capella de la Torre en brasskwintet K.O. Brass.

In een wervelend programma word je meegenomen door de historie van de brassmuziek. Van de renaissance klanken van het historisch blazersensemble Capella de la Torre naar de energieke, prikkelende performance van K.O. Brass. We garanderen je een mind-blowing Galaconcert!

Op het Galaconcert volgt, na een korte pauze, de prijsuitreiking van de kampioenswedstrijden die eerder deze dag plaatsvonden. Bezoekers van het Galaconcert zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

European Brass Band Championships
Tussen 28 april en 6 mei organiseert ZIMIHC de European Brass Band Championships in Utrecht. De beste brassbands van Europa strijden om de prestigieuze titel van Europees Kampioen en de stad Utrecht staat een week lang in het teken van de blaasmuziek. Geniet ook van de vele andere (openlucht)concerten, het grandioze Galaconcert en als afsluiting de Brass Party! Kijk voor het volledige programma op www.ebbc2018.nl of volg Utrecht Brass op Facebook, Twitter en Instagram!