Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

cast Dylan Haegens, Marit Brugman, Rick Vermeulen, Teun Peters

Locatie
Hertz

Dylan Haegens Q&A Show

Live challenges met het publiek, leuke weetjes over het team en een Q&A met een gigantische tosti

incl. servicekosten

Licht, camera, actie! Team Dylan Haegens verruilt de filmset voor een gezellige Q&A waarin bekende onderdelen van het YouTube-format voorbijkomen. Denk hierbij aan gekke live challenges met het publiek, leuke weetjes over het team en een Q&A met een gigantische tosti.

YouTube kanaal
Dylan Haegens maakt samen met zijn team video's op YouTube. Ze maken voornamelijk comedy sketches en op dit moment is de succesvolste serie de 'Top 10'. In deze serie laten ze op een grappige wijze een top 10 lijstje zien. Het team bestaat naast Dylan haegens uit: Teun Peters de cameraman, Rick Vermeulen voor design/animaties & Marit Brugman die mee schrijft aan de scripten van de video's en de productie doet. Bekijk het Youtube-kanaal, met wekelijks een nieuwe video, hier. Als je meer wilt zien kun je je abonneren op TeamDylanHaegens. Daar uploaden ze twee video's per week en krijg je meer backstage beelden.

EARLY BIRD Let op: wees er snel bij en profiteer van een early bird-tarief van €19,50 ipv €21,50.

Team DylanHaegens

Dylan Haegens
Dylan Haegens is YouTuber, acteur en ondernemer uit het Limburgse Venray. Het is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden dat hij zijn eerste YouTube video plaatste. Na de middelbare school volgde hij een acteursopleiding in Nijmegen: Artiest en Cultureel Ondernemer. Inmiddels is zijn YouTube kanaal uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandstalige kanalen met meerdere succesvolle series, zoals de ‘Top 10’, ‘Cliffhanger’ en ‘Nailed It’. Waar het opnemen van de video’s ooit op zijn zolderkamer is begonnen, is dit proces inmiddels uitgegroeid tot een heel team met een groot kantoor. 

Marit Brugman
Marit Brugman verhuisde na haar middelbare school in Limburg, naar Amsterdam om de universitaire studie ‘ Media en Cultuurwetenschappen te volgen. Ze was tussen 2012 en 2015 werkzaam bij de lokale omroep Peel & Maas, waar ze een item maakte over twee jongens (Dylan Haegens & Mert Ugurdiken) die voor YouTube naar Amerika gingen. Tijdens het afnemen van het interview sloeg de vonk over en twee weken later woonde Dylan en Marit samen. Marit is auteur van ‘Friet in de kliniek’, een boek over haar eetstoornis, schrijft scripts voor de video’s op YouTube en is ook nog de manager van Dylan.

Rick Vermeulen
Rick studeerde Game Art & Design in Eindhoven toen hij Dylan ontmoette bij een kebabkraam na een avondje stappen. Rick zocht een stage en mocht aan de slag bij Dylan. Na zijn stage is Rick niet meer weggegaan en inmiddels is hij al meer dan vijf jaar in dienst bij Haegens Media als animator en designer. Ook is Rick een vast gezicht in de video’s van Dylan Haegens, te herkennen aan zijn rood geruite houthakkersblouse.

Teun Peters
Teun deed na zijn middelbare school de opleiding Audiovisuele Media gaan volgen aan de HKU en is het eerste lid van Team DylanHaegens. Teun en Dylan hebben elkaar leren kennen via Hyves. Dylan zocht een cameraman die hem kon helpen met zijn Youtube-kanaal. In eerste instantie was het de bedoeling dat Teun vooral achter de camera aan de slag zou gaan. Maar bij gebrek aan acteurs en figuratie was hij steeds meer te zien in de video’s. Sindsdien is Teun erg populair onder de kijkers, met name de grappen met betrekking tot zijn lengte doen het erg goed.

Zie ook

My First Festival

Het leukste festival voor de hele familie

Feit of Fabelquiz met Klaas van Kruistum

Test jouw feitenkennis met verschillende wetenschappers

Tempo met Frenk de Slak (6+)

De eerste Nederlandse Hiphop familieshow