zaterdag 15 mei 2021

Livestream: Dutch Harp Festival

Tweedaags crossover festival

programma

Lavinia Meijer
Tom Monger (Florence + The Machine)
Mary Lattimore
Remy van Kesteren
Laura Perrudin
Orchestra Elastique
Sunniva Rødland – Vortex Room
Terry Riley’s In C met harporkest o.l.v. Gwyneth Wentink
Corrina Hewatt & Shine
LEYA
Esther Swift
Liesbeth Vreeburg
Cesar Secundino
Harp Sirens
Alice Belugou
While We Live (documentaire)
Harp Leerorkest

zaterdag 15 mei 2021

Livestream: Dutch Harp Festival

Tweedaags crossover festival

Dit festival is als live-event afgelast naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wel zal er een online editie van het Dutch Harp Festival plaatsvinden. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Online editie
We hebben achter de schermen hard gewerkt om dit jaar ondanks alle uitdagingen, toch onze 10e verjaardag te kunnen vieren. We zijn dan ook enorm blij om aan te kondigen dat het Dutch Harp Festival dit jaar plaats vindt als een online festival. Op zaterdag 15 en 16 mei.

Met twee livestreams vanuit TivoliVredenburg en een derde livestream met optredens van de artiesten die niet naar Nederland kunnen reizen, brengen we het Dutch Harp Festival bij je thuis! Zo kun je vanuit je woonkamer, keuken of waar dan ook toch genieten van alle optredens.

Je bepaalt zelf wat je voor je livestream ticket betaalt (pay what you like)! Tickets zijn te koop via de website van het Dutch Harp Festival.

Podcast met Remy van Kesteren over het Dutch Harp Festival

Remy van Kesteren neemt je in een podcast mee naar zijn harpplaneet, of Planet Harp. De plek waar het Zesde Dutch Harp Festival plaatsvindt, live in Utrecht en online. De artistiek leider en inspirator van misschien wel het avontuurlijkste en leukste harpfestival ter wereld vertelt over het festival, de deelnemers, het aan het festival verbonden concours, het Harp Leerorkest voor kinderen en nog veel meer. ‘Er is zoveel te beleven op Planet Harp. Je gaat het instrument horen zoals je het nog nooit hebt gehoord.’