Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
donderdag 16 april 2020

Duo Mader Papandreopoulos

Dutch Classical Talent

v.a. € 13,-

incl. servicekosten

Bestel tickets
20:15
zaal open
21:00
aanvang
Rang 1
€ 19,-
€ 15,60
Rang 2
€ 16,-
€ 13,20
Rang 3
€ 13,-
€ 10,80

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Andreas Mader saxofoon

Christos Papandreopoulos piano

programma

Werken van Gershwin, Pärt en Hindemith

locatie
donderdag 16 april 2020

Duo Mader Papandreopoulos

Dutch Classical Talent

v.a. € 13,-

incl. servicekosten

Bestel tickets

Ben je winnaar van de Dutch Classical Talent Tour, dan behoor je tot de allergrootste talenten en beloftes op Nederlandse bodem. Dat bewijzen de namen van vorige deelnemers: Tania Kross, Ties Mellema, Lavinia Meijer, Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars toeren langs twaalf zalen in het land. De concerten beginnen om 21.00 uur, hebben geen pauze maar wel een spraakmakende meet & greet plus drankje na afloop.

Christos Papandreopoulos en Andreas Mader werden gevormd door Pierre- Laurent Aimard in Keulen en Arno Bornkamp in Amsterdam, twee grootheden uit de piano- en de saxofoonwereld. Ze traden op bij diverse festivals in Europa, in Nederland onder meer bij Wonderfeel en het Oranjewoud Festival. Die omzwervingen brachten hen op het idee om een programma te maken over fysieke en imaginaire emigratie; vluchten, heimwee, zwerven en thuiskomen. De leuke variant: een Amerikaan in Parijs met heimwee naar zijn home sweet home.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

 

 

Zie ook

do 30 jan 2020

Duo Ebano

Dutch Classical Talent

za 1 feb 2020

Finale Nederlands Vioolconcours categorie Oskar Back

met het Residentie Orkest