Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Duman

Turkse band combineert grungy rock met Turkse folk

Geweest

Duman | vrijdag 15 december 2023 | Ronda

De Turkse band Duman combineert grungy rock met Turkse folk – top dit af met de gekwelde vocalen van frontman Kaan Tangöze en je hebt een geheel eigen geluid. In hun thuisland speelt Duman in de grootste zalen en arena’s, maar ook in ons land hebben ze een flinke following: vorig jaar stond de band nog in de AFAS Live. De band debuteerde in 1999 met het album Eski Köprünün Altında, hun tweede album Belki Alışman Lazım (2002) betekende de grote doorbraak, mede door de heavy cover van Her Şeyi Yak van zangeres Sezen Aksu. Dit is het beste wat de moderne Turkse rock te bieden heeft!

Dit concert wordt georganiseerd door Halikarnas Entertainment.

Zin om na de show nog te blijven hangen? Je ontvangt met je ticket gratis entree tot de Gitaardisco in Cloud Nine. Of kom langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog!

Wil je voorafgaand aan dit concert een hapje eten? Kijk eens bij restaurant PLACE: een fusion & grill restaurant met Aziatische invloeden en vólledig halal. Dit restaurant is gelegen recht tegenover TivoliVredenburg.