Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen support
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

The Dublin Legends

Voorheen bekend als The Dubliners

Geweest

Als The Dublin Legends het podium bestijgen, waan je je binnen een paar minuten in een Ierse pub. Het kloppend hart van de Ierse steden en dorpen, waar verhalen over stoere zeebonken, vurige romances en ongelukkige liefdes rond gaan onder het genot van een pint Guinness of een goed glas whiskey. Geen band kan dat authentieke en aanstekelijke sfeertje met zoveel geestdrift neerzetten als de mannen Seán Cannon, Gerry O’Connor en Paul Watchorn. De echte folkfans kennen de muzikanten wellicht beter onder de legendarische naam ‘The Dubliners’. Die naam verdween toen Dubliners-voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar de legende bleef! Net als de waanzinnig lekkere pubsfeer, die de luisteraars stampend en klappend meesleept door opzwepende songs en melancholieke ballades.

The Dublin Legends brengen Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is, in zijn puurste, rauwste vorm. Het fameuze gezelschap uit Dublin heeft geen toeters en bellen nodig. Klassiekers als Whiskey in the Jar, Seven Drunken Nights, The Irish Rover en Dirty Old Town komen recht uit het hart. Zeven jaar na het 50-jarig jubileum van de fameuze Dubliners is die fameuze naam dan wel geschiedenis, maar heeft de band nog geen fractie ingeboet op zijn ongeëvenaarde stijl. We kijken ernaar uit hoe de heren onze Grote Zaal weer omtoveren tot een grote gezellige Ierse pub!

 

Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Dit is het verplaatste concert van 13 oktober 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

 

Zie ook

Mary Coughlan

Rokerige bluesy nummers met vleugjes melodische jazz

Systir

Ierse vrouwenformatie met leden van Anúna