Naar agenda
vrijdag 3 november 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Donnie

12,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
Joost
aanvang
20:00
zaal open
19:00
hiphoprappandora

Rapper Donnie gaat momenteel lekker in Nederland en Belgie met zijn hit De Tuinslang (productie: Bas Bron), maar connaisseurs van spitsvondige rapteksten kennen hem al sinds zijn mixtape Leipie Van Het Plein (2014). In 2015 bracht Donnie met zijn vriend en mentor Vieze Fur de track Koud Als Ik Je Zoen uit (soundtrack van de film Prins) en kwam hij met zijn debuutalbum Mannelogie. Inmiddels is er een nieuwe ep: Kwart Voor Monnie (2016). Verwacht vanavond professionele gekkigheid, want zoals de master zelf ooit zei: Donnie wordt nooit een barkie want ik ben sowieso niet helemaal honderd!

Hold up! Na het sold-out optreden van Donnie en Joost Klein zijn we nog niet klaar en pakken we door in de Pandora foyer met On Point: Jacin Trill & Black Acid! Kost je geen ene donnie en de boys brengen alleen de meest futurebestendige hiphop van right now. Als cherry op de cake kun je daarna blijven hangen voor FOMO - (some of) the best new music!

Op deze avond is onze Biergarten op plein 5 en 6 geopend! Het indoorpark is vanaf 21:00 gratis toegankelijk, check de agenda voor het weekend-programma: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

do 4 okt 2018

Yung internet

De Aanhouder Wint tour

vr 19 apr 2019

Wibi Soerjadi

Fabelachtig pianoconcert

vr 23 nov 2018

Toontje Lager

Nederpop uit de jaren 80

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord