Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Programma

00:00 – 02:00 Bastienne
02:00 – 03:00 Natte Visstick
03:00 – 04:30 DIKKE BAAP

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda

Døndernacht XL: Natte Visstick, DIKKE BAAP, Bastienne [techno special]

Dondernacht techno special met beukgarantie!

incl. servicekosten

V-V-V-V-V-V-VISSTICK. Uit het niets was daar deze zomer Natte Visstick, een mysterieuze snoeiharde meme techno producer die viraal ging in de clubs. Wie is deze persoon? Niemand weet het. Wat we wel weten is dat we deze (nu al) legende achter de decks hebben tijdens Dondernacht XL op 22 december. De afsluiter van de avond is DIKKE BAAP die het geweld van Visstick doorzet. In de beukmood komen we met Bastienne, die met rave tunes de boel alvast flink zal opwarmen. We gaan met een beuk het jaar uit en het nieuwe jaar in. Bal die vuisten, zet op die zonnebril en smeer je stembanden, want dit wordt er eentje voor in de boeken.

Deze avond is toegankelijk op vertoon van een kaartje die je koopt vanaf 5 euro! Hiermee heb je gegarandeerd toegang tot de avond.

Dondernacht
Elke week, altijd in sync maar nooit hetzelfde. Dondernacht is de nieuwe wekelijkse studentennacht die dj's, collectieven en creatievelingen vrij spel geeft en de perfecte manier is om je weekend te kickstarten. Van frisse hiphop, r&b en afrobeat tot bangin’ house, techno en drum & bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen.

Zie ook

Dondernacht: Doudou MD, Silvester Gelderblom, Diff

Minimal-, tech- en Chicago house