bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Programma

00:00 – 01:40 MALOU
01:40 – 02:00 Flaire (live)
02:00 – 03:00 Tjade
03:00 – 04:00 Rozie

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Tjade

Flaire (Live)

Dondernacht XL: Tjade, Flaire (live), Rozie, Malou [club special]

De allergrootste club van je stadsie

Geweest

Dondernacht sluit 2023 af met deze club special. Op 21 december wordt onze Ronda de allergrootste club van je stadsie, je hoort deze nacht de beste trance, dance, electro en italo tunes. De in Utrecht woonachtige DJ en producer Tjade maakte afgelopen jaar furore op de grootste festivals met zijn euforische dj-sets die leunen op trance, electro en (neo)italo. Niet meer dan logisch hem voor deze gelegenheid naar voren te halen.

Live op het podium hebben de nieuwe Haagse belofte: Flaire, binnen één dag wist dit trio Melkweg uit te verkopen. Met een explosieve energie nemen MaxLorenzo, Holty en Yves Springer je vanavond mee op een trip met invloeden van pop, trance en house.

Thuishaven DJ Rozie sluit met een passende energieke set af na Tjade. Utrechts eigen Malou bijt vanavond het spits af!

Deze avond is toegankelijk op vertoon van een kaartje! Hiermee heb je gegarandeerd toegang tot de avond.

Dondernacht

Dondernacht is je go-to studentennacht in het grootste studentenhuis van UUUUU. Van de grootste hits van nu tot feel good house & disco, drum ’n bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen: Dondernacht geeft lokale dj’s, collectieven en creatievelingen ultieme vrijheid met een clubnight waar alles mag maar niks hoeft. Altijd in sync wat gaande is en de perfecte nacht om je weekend te kickstarten. En, behalve hele goede parties, zorgt Dondernacht in Pandora ook voor je nodige vertier met pingpong en arcade games in de foyer. Wat wil je nog meer?

Tjade

Flaire (Live)