Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Programma

Antoon
Sigourney K
Fokke Simons
Vunzige Deuntjes Soundsystem
Hunter
Liza van den Brink

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda

Dondernacht XL: Antoon, Fokke Simons, Sigourney K

De seizoensaftrap met een extra large editie!

Geweest

Dondernacht XL: Antoon, Fokke Simons, Sigourney K | 18 augustus 2022 | Ronda

Yes, Dondernacht is 18 augustus terug na een zomervakantie opladen! De seizoensaftrap luiden we met een explosie van een line-up in. Holy shit, zit je er klaar voor? Echt? Sure? Oke. We gaan extra large in onze Ronda met niemand minder dan Antoon, Sigourney K, Fokke Simons, Vunzige Deuntjes Soundsystem en anderen!

Ben je nog hyperventileren van de zojuist genoemde namen? Dat snappen wij. Antoon komt met louter bangers deze dagen. In 2021 maakt hij een knallend entree en is dit jonge pop-icoon niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Op de vluchtstrook is daar ook Sigourney K, samen met Antoon en Kris Kross Amsterdam scoorde ze een van de grootste NL hits in 2021. Dit jaar bracht ze haar eigen take op Summer Jam 2003 uit. 100 Sms'jes is het antwoord op de 2K zomerhit die ze opnam met niemand minder dan Ronnie Flex. Drie-mans formatie Fokke Simons maakt aanstekelijke hiphop op housebeats, ongetwijfeld heb je wel eens met je zonnebril op een huisfeest staan dansen op tunes als Verdwaald, Adder, of Discotheek. Vunzige Deuntjes Soundsystem sluit de avond af met de fijnste tunes, om de party in stijl af te sauzen.

Dondernacht
Elke week, altijd in sync maar nooit hetzelfde. Dondernacht is de nieuwe wekelijkse studentennacht die dj's, collectieven en creatievelingen vrij spel geeft en de perfecte manier is om je weekend te kickstarten. Van frisse hiphop, r&b en afrobeat tot bangin’ house, techno en drum & bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen.