Ontdek hier alle

DONDERNACHTEN
Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Pandora

Dondernacht: Olá Brazil & Friends

Samba, baile funk, piseiro, forró, pagode and sertanejo all night long!

Geweest

Olá Brazil! Het eerste feest in Nederland met een one night ticket naar hét land van samba, baile funk, piseiro, forró, pagode, sertanejo en meer! Verwacht op deze Braziliaanse nacht de beste Braziliaanse DJ's, met verfrissende cocktails en natuurlijk de unieke vibe die Brazilië te bieden heeft!

Reserveer je gratis ticket vanaf de eventdatum om 12.00 u. Hiermee heb je tot 00.30 gegarandeerd toegang. Na 00:30 is de regel 1 eruit, 1 erin.

Dondernacht
Dondernacht is je go-to studentenavond in het grootste studentenhuis van UUUUU. Van de grootste hits van nu tot feel good house & disco, drum ’n bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen: Dondernacht geeft lokale dj’s, collectieven en creatievelingen ultieme vrijheid met een clubnight waar alles mag maar niks hoeft. Altijd in sync wat gaande is en de perfecte nacht om je weekend te kickstarten. En, behalve hele goede parties, zorgt Dondernacht in Pandora ook voor je nodige vertier met pingpong en arcade games in de foyer. Wat wil je nog meer?

Zie ook

Pieces of Tomorrow Festival

Epic classical pieces & good vibes