Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Programma

Ome Adje
Phillie la Vida
The Sugarsisters

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Pandora

Dondernacht: Klerefeestje

Kleding graaien en dansen voor een halve donnie

Geweest

Tijdens Klerefeestje scoor jij jouw outfitje in de club, gratis! Van jurken, t-shirts, blousjes, sjaaltjes en meer vintage liefde… Kies, trek aan en ga lekker shinen op de dansvloer.

Klerefeestje heeft meer dan genoeg aan vintage kleding om uit te delen die je lekker allemaal mag hebben! Dus heb je die ene parel gevonden, dan zijn de dj’s er om er een Klerefeestje van te maken. Van 90’ies, zeroes tot nu: alles gaat lekker in de mix.

Met een ticket heb je gegarandeerd toegang. Kleding graaien kan tot 01:30 u, zolang de voorraad strekt. Dus wees er op tijd bij! Let op: er is een maximum van 2 items per persoon. 

Dondernacht
Dondernacht is je go-to studentenavond in het grootste studentenhuis van UUUUU. Van de grootste hits van nu tot feel good house & disco, drum ’n bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen: Dondernacht geeft lokale dj’s, collectieven en creatievelingen ultieme vrijheid met een clubnight waar alles mag maar niks hoeft. Altijd in sync wat gaande is en de perfecte nacht om je weekend te kickstarten. En, behalve hele goede parties, zorgt Dondernacht in Pandora ook voor je nodige vertier met pingpong en arcade games in de foyer. Wat wil je nog meer?