Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Pandora

Dondernacht: Hits Different

De grootste hits van nu!

Geweest

Chart-toppende Spotify tunes, virale TikTok tracks en monster hits van morgen hoor je tijdens de nieuwe dansnacht Hits Different. De radars van de DJ’s staan dagelijks op volle toeren en voorzien van je de grootste meezingers, banging house, frisse afro/hiphop tunes en veel meer. Hier hoor je namelijk enkel en alleen de meest grote hits. Van Visstick Gooi Die **kick, GOOD 4 U en Cuff It naar Boot, Ferrari en Noodgeval. Je hoort het hier. It hits different.

Reserveer je gratis ticket vanaf de eventdatum om 12.00 u. Hiermee heb je tot 00.30 gegarandeerd toegang. Er zijn altijd nog tickets aan de deur beschikbaar.

Dondernacht
Dondernacht is je go-to studentenavond in het grootste studentenhuis van UUUUU. Van de grootste hits van nu tot feel good house & disco, drum ’n bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen: Dondernacht geeft lokale dj’s, collectieven en creatievelingen ultieme vrijheid met een clubnight waar alles mag maar niks hoeft. Altijd in sync wat gaande is en de perfecte nacht om je weekend te kickstarten. En, behalve hele goede parties, zorgt Dondernacht in Pandora ook voor je nodige vertier met pingpong en arcade games in de foyer. Wat wil je nog meer?