Zaal open
Verwacht einde
Programma

22:00 – 23:40 Menno de Meester
23:40 – 00:00 Turfy Gang
00:00 – 00:30 Liza vd Brink & Michiel Peeters
00:30 – 01:00 Donnie
01:00 – 02:00 Liza vd Brink & Michiel Peeters

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Dondernacht: Donnie + Turfy Gang + dj's

The Closing

incl. servicekosten & garderobe

Aan alle mooie dingen komt een eind, dus ook aan dit seizoen van Dondernacht. Niet huilen, na de zomer zijn we er weer. Maar eerst gaan we er natuurlijk uit met een banger van een sloteditie en een line-up om van te watertanden. Doe maar: ik watertand, jij watertandt, wij watertanden. Voor wie dan? Voor Donnie en Turfy Gang natuurlijk. Of het lit wordt in Ronda? Zeker te weten. Zie je daar!

De fenomeen Donnie aka de mannelijke Marilyn Monroe is de leipste rapper van het Leidseplein. Vanavond brengt hij het hele festijn met zich mee naar onze Ronda tijdens de laatste Dondernacht van dit seizoen. Donnie is behalve bekend van TV ook bekend van hits als Snelle Planga, Bon Gepakt en de klapper Frans Duits. Naast deze legend nodigen we de boyband van het moment uit, niemand minder dan Turfy Gang. De groep ging viraal op TikTok met hun hit Buren. Turfy Gang zet ongetwijfeld de zaal in de fik met hun pokoes op standje burenruzie!

Dondernacht
Elke week, altijd in sync maar nooit hetzelfde. Dondernacht is de nieuwe wekelijkse studentennacht die dj's, collectieven en creatievelingen vrij spel geeft en de perfecte manier is om je weekend te kickstarten. Van frisse hiphop, r&b en afrobeat tot bangin’ house, techno en drum & bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen.

Zie ook

S10

Zang, rap en spoken word met een authentieke sound