dinsdag 11 januari 2022

Dolly Dots

40-jarig jubileum

19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
dinsdag 11 januari 2022

Dolly Dots

40-jarig jubileum

Dit is het verplaatste concert van 15 januari 2021, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Vanwege de omvang van ons programma kan het enige tijd duren voordat je deze e-mail ontvangt. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen

Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen

De Dolly Dots, Nederlands populairste meidengroep aller tijden, vieren hun 40-jarig jubileum! Met hun lekker meezingbare en dansbare pop scoorden de Dots van 1979 tot en met 1987 het ongelooflijke aantal van 25 Top 40-hits en waren ze vaker in AVRO’s Toppop te zien dan Ad Visser. Wie heeft er niet een nummer van Ria, Angela, Sjeel, Esther, Patty en Anita staan playbacken op de klassenavond? Love Me Just A Little Bit More, She’s A Liar, Hela-Di-Ladi-Lo, Don’t Give Up, Tell It All About Boys... Alle successen, bijzondere verhalen en anekdotes komen vanavond langs in een wervelende show met de vijf originele Dolly Dots!

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar.