maandag 9 mei 2022

the Dire Straits Experience

Met oud Dire Straits member Chris White en zes wereldberoemde muzikanten

19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
maandag 9 mei 2022

the Dire Straits Experience

Met oud Dire Straits member Chris White en zes wereldberoemde muzikanten

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 12 mei 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Bij dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren.
De roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties.
‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep.
Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten maken deel uit van de artiesten die de parels uit het oorspron-kelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swingMoney for nothing, Private investigations, the legend is alive!

The Dire Straits Experience weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent. De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek.

In de media
Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste streel van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de Dire Straits helemaal terug.
Cultuurselect

Ondertussen was wel duidelijk dat dit een avond zou worden waarop er met de precisie van een Zwitsers uurwerk, met voelbaar speelplezier, intens en virtuoos gemusiceerd zou worden (…) The Dire Straits Experience staat als een huis.
Rootstime

Zie ook

di 8 feb 2022

Bootleg Beatles

Featuring a special 50th Anniversary set from Let It Be

do 24 feb 2022

Queen Extravaganza

Queen's official tribute band!