donderdag 16 september 2021

Digitale Popquiz met DJ St. Paul

De Grote Finale - live in Ronda en online

geweest
19:30
zaal open
20:30
aanvang
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

donderdag 16 september 2021

Digitale Popquiz met DJ St. Paul

De Grote Finale - live in Ronda en online

geweest


 
Kijk de livestream hierboven terug. Wil je meer livestreams bekijken? Ga naar Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.


 
Al ruim een jaar biedt de digitale popquiz van DJ St. Paul een maandelijkse uitvlucht langs alle hemelstreken van de popmuziek. Pittig, maar met een gedachte die even Olympisch als vurig is. Iedere keer toverde Paul nieuwe rondes met nieuwe thema’s uit zijn hoge hoed. En altijd een cameo uit onverwachte hoek, met eerdere bijdragen van o.a. Robin Kester, Colin Benders, Joost van Bellen, Sophie Hilbrand, Ionica Smeets, De Staat, Rico en Spinvis. Maar na meer dan 15 (!) edities is het tijd om de kicksen in de wilgen te hangen. Maar niet voordat we nog een keer gaan quizzen tijdens De Grote Final van de Digitale Popquiz met DJ St. Paul live vanuit onze Ronda met cameo's en meer toffe verrassingen. Let’s get quizzical!

Special guests: AFTERPARTEES
Afterpartees komt uit Horst, Limburg. Door vrienden en vijanden bestempeld als de leukste liveband van het land. Nooit beschreven als de best geklede band van Nederland, maar dat daargelaten. Ze speelden op elk denkbaar festival (waaronder Pinkpop, Best Kept Secret, Into The Great Wide Open en Lowlands) en hebben bijna altijd goede zin. Muzikaal schuilt Afterpartees ergens tussen Iggy Pop, The Strokes, Parquet Courts, Jonathan Richman en Blondie. Melodieuze powerpop met een goed oor voor hooks. Soms onbeschaamd mooi of hard. Liedjes voor festivals en gesloten rookhokken.

Speciaal voor deze avond zal Afterpartees verbasterde en verminkte versies van geliefde liedjes opvoeren opdat verstokte muzieknerds hun intellect kunnen tentoonstellen.

Zie ook

zo 13 feb 2022

Wolf Alice

Indierock met grunge- en shoegaze-echo’s

wo 16 mrt 2022

Future Islands

Gepassioneerde synthpop vol onweerstaanbare basloopjes

ma 21 feb 2022

Big Thief

Zinderende, melodieuze indierock met uitstapjes naar psychedelische folkrock