Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Slottuin Zeist
Attend
Facebook-event

Diggy Dex

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Geweest

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Achter het pseudoniem Diggy Dex gaat rapper/producent/liedjesmaker Koen Jansen schuil, al sinds jaar en dag een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphop. Diggy Dex is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en dat leverde veel succesvolle samenwerkingen op – denk aan de grote hits Slaap Lekker (Fantastig Toch) met Eva de Roovere en Treur Niet (Ode Aan Het Leven) met JW Roy. Weinig rappers weten zo goed de gevoelige snaar te raken als Diggy Dex, maar hij kan natuurlijk ook gewoon vrolijk zijn, zoals op zijn zomerse nieuwe track De Zon Op. Even zomers als de setting van dit concert overigens; hij geeft deze avond een unieke openlucht show in Slottuin Zeist!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Weersomstandigheden
Omdat het concert op een buitenlocatie is adviseren we om op de dag zelf de weeromstandigheden te bekijken. Je kunt eventueel ook een kussentje meenemen om op te zitten.

Route & Parkeren
Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Je bereikt het theater via het witte bruggetje aan de Hernhuttersingel aan de achterkant van het Slot. Naast het Slottuintheater is een parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kunt. Omdat hier niet veel ruimte is raden we je aan om met de fiets te komen. Via deze link kun je de route naar Slottuin Zeist (Zinzendorflaan 1, Zeist) opzoeken.

Fietsen: Voor fietsen is er op de Hernhuttersingel een fietsenstalling gemaakt waar je je fiets kan plaatsen.

Openbaar vervoer: Slot Zeist is goed bereikbaar met het OV. Vanaf het NS Station Utrecht Centraal en/of station Driebergen-Zeist vertrekken bussen die dichtbij Slot Zeist stoppen.

Eten & Drinken
Bij Slottuin Zeist is een bar aanwezig waar je met munten betaald. Bij de muntenverkoop kan zowel met pin als cash betaald kan worden. Voor de kleine trek zijn er ook friet en snacks beschikbaar.