dinsdag 25 januari 2022

Denis Kozhukhin

Concert gaat niet door | La Valse!

afgelast
Ray Chen, Brodsky Quartet & meer

Ontmoet de absolute wereldtop

uitvoerenden

Denis Kozhukhin piano

programma

Aanvang 18:30
Zaal open 17:30
Verwachte eindtijd 19:30

Aanvang 21:00
Zaal open 20:00
Verwachte eindtijd 22:00

Tsjaikovski Album voor de jeugd
Monsalvatge Sonatine pour Yvette
Schumann Kinderszenen
Ravel Sonatine; La Valse

locatie
dinsdag 25 januari 2022

Denis Kozhukhin

Concert gaat niet door | La Valse!

afgelast

Dit concert is afgelast vanwege corona, het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Pianomuziek in zijn meest pure vorm. De klanken van de internationale toppianist Denis Kozhukhin komen volledig tot hun recht in de intieme setting van de Hertz. Zit zo dichtbij dat je elke noot en beweging volop ervaart.

Denis Kozhukhin
Denis Kozhukhin beleefde in 2010 in één klap zijn internationale doorbraak dankzij zijn Eerste Prijs bij de Koningin Elisabethwedstrijd in Brussel. Hij was toen amper 23 jaar. Sommige winnaars verdwijnen in de vergetelheid, maar niet Kozhukhin, die een uiterst succesvolle carrière als concertpianist en kamermusicus heeft.

Ode aan de jeugd
Het programma heeft iets weg van een ode aan de jeugd, met Schumanns Kinderszenen en Tsjaikovski’s zelden gespeelde Album voor de jeugd, dat hij schreef in de stijl van Schumann. Ook Ravels La valse past in het beeld van vrolijke muziek met een scherp randje. De wals begint flierefluitend, maar raakt gaandeweg een beetje van de kook en eindigt als een beekje dat na een wolkbreuk ver buiten zijn oevers is getreden. Een kinderprogramma voor volwassenen.