Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Dekoor
Christoph Mac-Carty dirigent
Patrick Onderweegs drums en percussie
Carsten Hölscher bas en contrabas

Locatie
Hertz

Dekoor Close Harmony

Perspectief

Geweest

Dit is het verplaatste concert van 14 juni 2020 / 12 juni 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Wat zie je wel, en wat zie je niet? Wat ken je, waar zit je blinde vlek? Vanuit waar bekijk jij de wereld? En wie staan er daar om je heen? In een tijd waarin we ons steeds meer bewust zijn van de verschillende manieren waarop iedereen de wereld ervaart, gaat Dekoor op zoek naar die uiteenlopende perspectieven.

Het repertoire wat Dekoor zingt is elk jaar weer een bonte mix van stijlen, stromingen, culturen en technieken. De muziek is dan ook de motor achter de zoektocht die we dit seizoen aan gaan. Want we kunnen wel de Bulgaarse tekst in Google Translate vertalen, maar snappen we dan waarom het zo gezongen moet worden? En wat kunnen we leren van iemand voor wie gospel in eerste plaats een religieuze uiting is? Dekoorders maken in de stad Utrecht connectie met iemand die ze hier meer over kan vertellen. Om te leren, om het repertoire te verrijken, maar ook om de uiteindelijke theatershow een extra laag te geven.

Dekoor Close Harmony bestaat uit 30 jonge, muzikale (oud-) studenten uit Utrecht. Dekoor zingt jazz en pop, en experimenteert ook met gospel, klassiek en andere muziekstijlen. Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty zingt Dekoor a capella of met ondersteuning van een jazzcombo.