zondag 13 juni 2021

Dekoor Close Harmony

Verplaatst naar zaterdag 12 juni

Verplaatst
15:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Dekoor Close Harmony

locatie
zondag 13 juni 2021

Dekoor Close Harmony

Verplaatst naar zaterdag 12 juni

Verplaatst

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op 12 juni 2021. In eerste instantie stond het gepland op 14 juni 2020 en werd het eerder verplaatst naar 13 juni 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en op onze website te kijken voor meer informatie. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Dekoor barst weer bijna uit haar voegen. We groeien en ontwikkelen. En dankzij de steeds weer frisse samenstelling en nieuwe gezichten is ieder seizoen bij Dekoor anders. Dit jaar plantten we zaadjes met hoop op nieuwe groei en verkenden we nieuw terrein in de Botanische Tuinen in Utrecht. In verrassend letterlijke zin: Dekoor heeft al enkele concerten gehad met een experimentele indeling en ook het vernieuwde repertoire bracht ons naar plaatsen waar we nooit eerder waren. Ons jaarthema, Groei, ontwikkelde hierdoor een diepere laag.
In TivoliVredenburg plukt u hier de vruchten van: hier beleven wij onze tweede natuur. Lessen die wij leerden tijdens de intieme shows tussen de subtropische planten van de Botanische Tuinen uitten zich op bijzonder wijze op het podium in Utrecht. Met uitbundige regies, sprekende lichteffecten en grensverleggende muzikale details, zingen wij zowel bekend als gloednieuw repertoire. Komt u kijken bij Dekoor’s Tweede Natuur?

Dekoor Close Harmony bestaat uit 30 jonge, muzikale (oud-) studenten uit Utrecht. Dekoor zingt jazz en pop, en experimenteert ook met gospel, klassiek en andere muziekstijlen. Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty zingt Dekoor a capella of met ondersteuning van een jazzcombo.

Tickets: Regulier tarief € 20,35 | U-Pas € 12,75 | CJP € 17,00