Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Dekoor Close Harmony
Christoph Mac-Carty piano, dirigent
Uli Wentzlaff-Eggebert basgitaar, contrabas
Patrick Onderweegs drums

Locatie
Hertz

Dekoor Close Harmony

Losbreken

Geweest

Wie op zoek is naar een koor dat een unieke concertervaring levert, buiten de tradities van de korenwereld om, zou Dekoor Close Harmony moeten bezoeken! In aanloop naar hun deelname aan de World Choir Games 2023 in Zuid-Korea, zal Dekoor de Nederlandse theaters wederom betreden met hun nieuwe show: ‘Losbreken’. Wij dagen je uit om de eigen kaders van wat wel en niet kan in een koorconcert voor een moment los te laten. Want waarom zou je herhalen van wat eerst was, wanneer je ook kan ontdekken wat het potentieel is?

Dekoor Close Harmony bestaat uit 32 jonge, muzikale (oud-) studenten uit Utrecht. Dekoor zingt jazz en pop, en experimenteert ook met gospel, klassiek en andere muziekstijlen. Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty zingt Dekoor a capella of met ondersteuning van een jazzcombo.

In deze nieuwe voorstelling kom je binnen als individu, en verlaat je de zaal, na te hebben meegezongen, te zijn bevraagd en geraakt, als creatief visionair. Koormuziek kan ontketenen, en Dekoor laat zien hoe. Enjoy the ride!