menu zoeken
Naar agenda
dinsdag 14 mei 2019

Dead Can Dance

Een mix van middeleeuwse folk, wereldmuziek, klassiek en ambient

55
support
tbc
aanvang
19:45
zaal open
19:00
Rang 1
€ 62
Rang 2
€ 58
Rang 3
€ 55

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

locatie

Er is een extra concert op maandag 13 mei

Er zijn bij dit concert vaste zitplaatsen. Bekijk hier de zaalplattegrond en verschillende rangen (rang 1 = blauw, rang 2 = paars, rang 3 = geel).  

Het Australische duo Dead Can Dance neemt al sinds 1981 een unieke plek in binnen de popmuziek. Maakten ze in hun begindagen nog gothic-achtige post-punk, later evolueerde het geluid naar een betoverende mix van middeleeuwse folk, wereldmuziek, klassiek en ambient. In 2012 kwam het duo na een lange pauze sterk terug met de plaat Anastasis - Grieks voor ‘herrijzenis’ – en ook voor hun gloednieuwe album Dionysus liet Dead Can Dance zich inspireren door de oude Grieken. Dionysos, de god van de wijn, het plezier en de dans, het leven en de onsterfelijkheid, kijkt deze avonden goedkeurend toe!

De ticketverkoop voor de concerten van Dead Can Dance lopen via GUTS. Wat is GUTS?
Het tegen woekerprijzen doorverkopen van kaarten voor populaire concerten, is in de muziekwereld aan de orde van de dag. Voor zowel artiesten als bezoekers is dit een grote frustratie. Om deze doorverkoop tegen te gaan, worden op verzoek van Dead Can Dance de tickets voor deze evenementen online verkocht via GUTS. GUTS maakt gebruik van het blockchainprotocol waardoor het niet mogelijk is om tickets tegen hogere prijzen door te verkopen. Om tickets via GUTS te kunnen kopen dien je wel in het bezit van een mobiele telefoon te zijn. Wanneer je online tickets koopt, krijg je eerst alleen een bevestiging van je bestelling zonder plaatsbewijzen en vlak voor het concert ontvang je op je smartphone je toegangsbewijs mét rij- en stoelnummers. Klik hier voor een aantal vaak gestelde vragen over GUTS.

Wellicht vind je ook interessant

zo 3 feb 2019

Esben and the Witch

Indierockband

do 17 jan 2019

An evening with Judy Collins

Amerikaanse Folkzangeres

vr 22 mrt 2019

Dana Winner

Theatershow eerste liefde…muziek

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord