Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 13 mei 2019

Dead Can Dance

Een mix van middeleeuwse folk, wereldmuziek, klassiek en ambient

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang
22:45
verwachte eindtijd
support act
David Kuckhermann
locatie
maandag 13 mei 2019

Dead Can Dance

Een mix van middeleeuwse folk, wereldmuziek, klassiek en ambient

geweest

Er is een extra concert op dinsdag 14 mei 2019

Er zijn bij dit concert vaste zitplaatsen. Bekijk hier de zaalplattegrond en verschillende rangen (rang 1 = blauw, rang 2 = paars, rang 3 = geel).  

Het Australische duo Dead Can Dance neemt al sinds 1981 een unieke plek in binnen de popmuziek. Maakten ze in hun begindagen nog gothic-achtige post-punk, later evolueerde het geluid naar een betoverende mix van middeleeuwse folk, wereldmuziek, klassiek en ambient. In 2012 kwam het duo na een lange pauze sterk terug met de plaat Anastasis - Grieks voor ‘herrijzenis’ – en ook voor hun gloednieuwe album Dionysus liet Dead Can Dance zich inspireren door de oude Grieken. Dionysos, de god van de wijn, het plezier en de dans, het leven en de onsterfelijkheid, kijkt deze avonden goedkeurend toe!

De ticketverkoop voor de concerten van Dead Can Dance lopen via GUTS. Wat is GUTS?
Het tegen woekerprijzen doorverkopen van kaarten voor populaire concerten, is in de muziekwereld aan de orde van de dag. Voor zowel artiesten als bezoekers is dit een grote frustratie. Om deze doorverkoop tegen te gaan, worden op verzoek van Dead Can Dance de tickets voor deze evenementen online verkocht via GUTS. GUTS maakt gebruik van het blockchainprotocol waardoor het niet mogelijk is om tickets tegen hogere prijzen door te verkopen. Om tickets via GUTS te kunnen kopen dien je wel in het bezit van een mobiele telefoon te zijn. Wanneer je online tickets koopt, krijg je eerst alleen een bevestiging van je bestelling zonder plaatsbewijzen en vlak voor het concert ontvang je op je smartphone je toegangsbewijs mét rij- en stoelnummers. Klik hier voor een aantal vaak gestelde vragen over GUTS.

Zie ook