donderdag 17 september 2020

De Verenigde Staten volgens Maarten van Rossem

#2 | Terugblik op de vorige presidenten

geweest
talks, festivals, colleges en meer

Ons kennis & debatprogramma

19:00
zaal open
20:00
aanvang
22:15
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
donderdag 17 september 2020

De Verenigde Staten volgens Maarten van Rossem

#2 | Terugblik op de vorige presidenten

geweest

In dit eerste college geeft Maarten van Rossem een analyse van het politieke bestel en de historische ontwikkeling hiervan. Ook blikt hij terug op de afgelopen jaren onder Trump en op de strijd binnen de Democratische partij. Wat waren opmerkelijke momenten in de Amerikaanse politiek en hoe belangrijk is de rol van de media geweest? Zal Trump worden herkozen door de Amerikaanse kiezer?

Dit college maakt onderdeel uit van een driedelige reeks. In de andere colleges op 19 november en 26 januari bekijkt Maarten respectievelijk de belangrijke veranderingen in het politieke systeem en de verwachtingen voor de nieuwe president.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg
Dit programma is coronaproof georganiseerd. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen coronagerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachtenBekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.