zondag 26 april 2015

De Revolutie: Len Faki, Robert Hood, Surgeon, Bicep, DJ Tennis, Ryan Elliott e.v.a.

geweest
22:00
zaal open
07:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zondag 26 april 2015

De Revolutie: Len Faki, Robert Hood, Surgeon, Bicep, DJ Tennis, Ryan Elliott e.v.a.

geweest

Met een all-killer line-up van house en techno ga je tijdens Koningsnachtspecial De Revolutie in TivoliVredenburg majestueus los. 

Ronda loves techno, en hoe! De Britse pionier Surgeon trakteert op blockrockende, technisch sublieme tracks, gevolgd door Detroit’s own Robert Hood, oprichter van Underground Resistance en koning van de minimal. Uit Berghain komt ook hoog bezoek: niemand minder dan de oppermachtige techno-legende Len Faki eist vannacht zijn rechtmatige plek op de troon op. Waarna Trouw-resident Sandrien en het daverende duo Abstract Division niet starstruck afwachten, maar zoals altijd genadeloos doordraaien tot hun koninkrijk komt. 

Het Utrechtse platenlabel SlapFunk host ondertussen in Pandora een prinsheerlijke nacht met de fijnste house aller tijden. Van de analoge 80s-inspired house van het Ierse duo Bicep tot de breed waaierende house in het hier en nu van Ostgut Tonmeister en Berghain-/Panorama Bar-resident Ryan Elliott; je bent in goede handen. Natuurlijk is zo’n avond niet compleet zonder onze vrienden van SlapFunk zelf, zoals co-founder en crowdpleaser Samuel Deep, technolover / housefanaat Anil Aras en de talentvolle wonderboy Julian Alexander. 

Oranje boven? In Cloud 9 wapperen techno en house hoog in top. In het teken van zijn year-round clubnight Something Happening Somewhere (SoHaSo) presenteert TiVre-resident Nuno dos Santos alleen eregasten. Zoals DJ Tennis, de Italiaanse producer en oprichter van het label Life and Death, waar zijn Trouwe vriend Job Jobse de scepter zwaait. Ook Neerlands duohoop Weval en O Rei Nuno I hemzelve houden de excellente groove gaande, prachtig aangevuld met Utrechts eigen Pieter Jansen. 

Ready? Die Vrijmarkt kan wachten.

 

Check de timetable hier.

◦ Ronda, hosted by De Revolutie ◦
Len Faki, Robert Hood, Surgeon, Sandrien, Abstract Division

◦ Pandora, hosted by SlapFunk ◦
Bicep, Ryan Elliott, Samuel Deep & Julian Alexander, Anil Aras

◦ Cloud 9, hosted by SoHaSo
DJ Tennis, Nuno dos Santos, Weval, Pieter Jansen

Blijf via de By Night Facebook pagina op de hoogte
van ons electronica- en nachtprogramma!