Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Calefax
Olivier Boekhoorn hobo
Bart de Kater klarinet
Raaf Hekkema saxofoon
Jelte Althuis basklarinet
Alban Wesly fagot

Locatie
Hertz
Extra informatie
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Over de makers

De Muziekfabriek is een coproductie van Calefax en Oorkaan.

Over Oorkaan
Muziekgezelschap Oorkaan speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu, klinkt in theatrale en verrassende vormen. Net als bij een concert is een Oorkaan-voorstelling (bijna) zonder woorden en staan er alleen musici op toneel.

Over Calefax
Calefax is een hechte formatie van vijf rietblazers die een grote passie delen. Al meer dan vijfendertig jaar houden ze in binnen– en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangementen en een frisse podiumpresentatie. Ze gelden als de uitvinders van een nieuw genre: het rietkwintet. Daarmee inspireren zij jonge blazers die overal in de wereld in hun voetsporen treden. Calefax, dat is een klassiek ensemble met een popmentaliteit.

 

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

De Muziekfabriek (6+)

Humoristische muziekvoorstelling met de vijf rietblazers van Calefax

Geweest

De Muziekfabriek is een even leerzame als hilarische en inspirerende voorstelling. De blazers van Calefax werken in een speciale verrekijkers fabriek. Als er op een dag geen orders meer binnenkomen, gaan ze experimenteren met buizen. De vreemdste instrumenten ontstaan en ze redden de fabriek. Een briljante voorstelling zonder woorden en met muziek van grote componisten.

'Na deze voorstelling jeuken de handen om thuis zelf een muziekinstrument in elkaar te knutselen.' - De Telegraaf

Bekijk de trailer