donderdag 29 juli 2021

De Lesbische Liga: Live

Programma met 1,5 m afstand | Vera en Annefleur bespreken lesbische, bi en queer representatie samen met de Liga

geweest
Talks, colleges, festivals en meer

Ons kennis & debatprogramma

18:45
zaal open
19:45
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
donderdag 29 juli 2021

De Lesbische Liga: Live

Programma met 1,5 m afstand | Vera en Annefleur bespreken lesbische, bi en queer representatie samen met de Liga

geweest

Dit programma vindt plaats met 1,5 meter afstand en heeft daardoor een beperkte capaciteit. Er is geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.  

In de Lesbische Liga podcast bespreken 3FM DJ Vera Siemons en televisiemaker Annefleur Schipper op eigen wijze alle representatie van vrouwen die op vrouwen vallen in de media. Onder het motto ‘Make Lesbi Great Again’ zijn ze in 2020 in quarantaine de podcast begonnen om zo vrouwen uit de LGBTQIA+ gemeenschap een luidere stem te geven en ervaringen uit te wisselen met bekende lesbische, bi of queer vrouwen zoals onder meer Hanna van Vliet, Rocky Hehakaija, Claudia de Breij, Shary-An Nivillac en Merel van Dongen.

Het is altijd het doel geweest om zoveel mogelijk verschillende vrouwen een platform te geven, zodat er ook binnen de podcast voor representatie gezorgd kan worden - want dat is en blijft van levensbelang voor vrouwen die op vrouwen vallen en iedereen in de community. Inmiddels is het derde seizoen volop bezig en wordt het tijd om voor het eerst samen met de luisteraars, die worden de Liga genoemd, een opname te maken!

Tijdens De Lesbische Liga: Live kan de community die al ruim 1,5 jaar geen plek heeft om elkaar fysiek te ontmoeten eindelijk elkaar zien. Het wordt een aflevering net wat anders dan normaal, met veel verrassingen maar natuurlijk ook de klassieke elementen als het Lesbiaans, Vera’s Muziekrubriek én een speciale gast. Dit wil je niet missen!