Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 19 december 2018

De Jeugd van Tegenwoordig

LUEK

geweest
zaal open
19:30
aanvang
20:15

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Stippenlift
locatie
woensdag 19 december 2018

De Jeugd van Tegenwoordig

LUEK

geweest

Dit is een extra concert. Het concert van donderdag 20 december 2018 is uitverkocht.

Wat was het Luek he, die mini concertjes afgelopen voorjaar? Bedankt voor alle liefde en romantiek die jullie hebben gestopt in en tijd en moeite die jullie hebben verspild aan het bemachtigen van een kaartje. De rijen in alle steden deden ons door en door verrotte harten smelten. Jullie zijn te goed voor zowel ons als deze wereld. Een hoop fans moesten we teleurstellen, dat was niet Makkelijk (voor ons). Twee Xannies en een Slagromerino deden de kater wat verzachten voor diegenen die ons hadden Gemist. En nog zowat songtitels randomly verwerkt in een stuk kopij.

Maar niet getreurd. Komend najaar razen we alsnog zoals een Torpedo langs de grote clubs. Dus kom uit je Kutwoning en smokkel je Schietlood via je ondergoed mee naar binnen. Hoe? (Ha!) Koop vanaf 8 juni je kaartje via dejeugdvantegenwoordig.com. Kijk Ons/Ze Daar in jouw stadje. Kusjes en Warme Gevoelens, De Jeugd van T.

Ook al zijn ze tegenwoordig de vaders van tegenwoordig, De Jeugd Van Tegenwoordig bewijst met het nieuwe album Luek (2018) dat ze nog steeds meer dan leuk zijn. Lyrical geniuses Willie Wartaal, Vieze Fur, Faberyayo en hun musical mastermind Bas Bron staan al dertien jaar aan de top en dat doet geen enkele Nederlandse rap-act hen na (net als het produceren van een eigen poppenmusical). Ook op Luek bestuitert De Jeugd weer het hele elektronische & tekstuele spectrum, met ingenieuze partybangers als Gemist tot de synthesizersleper Torpedo. Gaan we gek doen? Het voelt alsof we gek gaan doen!

Zie ook

do 27 feb 2020

3JS

Toegankelijke Volendamse folkpop

Uitverkocht
do 14 nov 2019

Heilung

Deense folkband die je naar de vroege middeleeuwen brengt

do 28 nov 2019

White Lies

Celebrating the 10th anniversary of To Lose My Life