Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Nelcon
Locatie
Ronda

De Jeugd van Tegenwoordig

POMO TOUR

Geweest

De Jeugd van Tegenwoordig presenteert de Pomo Tour! Of zoals ze zelf zeggen: ‘Get post modern with the one and only Jeugd van Tegenwoordig. De show die thuis al begint bij de selectie van uw garderobe. Een witte sensatie. Dresscode wit.’ Er hangt niet alleen de geur van wiet, maar ook verandering in de lucht bij De Jeugd: op ADE 2019 deden ze een verrassende technoshow met onder meer een hardstyle-versie van Sterrenstof. En hun laatste album Anders (Different) (2018) bevat het Engelstalige Let The Tits Out, want De Jeugd is van plan de hele wereld te veroveren. Eerst maar even de Ronda, dan!

DRESSCODE: WIT

Dit concert vindt plaats op 4 mei. We zorgen ervoor dat onze bezoekers, personeel en artiesten om 20.00 uur twee minuten stil kunnen zijn om de doden te herdenken. 

Dit is het verplaatste concert van 15 december 2021 / 4 november 2021 / 18 februari 2021 / 16 december 2020 / 24 maart 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.