woensdag 11 december 2019

De Grote Politieke Eindejaarsshow

Een spetterende terugblik op 2019 met politiek vlogtrio

geweest
Talks, festivals, colleges en meer

Ons kennis & debatprogramma

19:15
zaal open
20:00
aanvang
22:15
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
woensdag 11 december 2019

De Grote Politieke Eindejaarsshow

Een spetterende terugblik op 2019 met politiek vlogtrio

geweest

NB: dit programma is verplaatst van Pandora naar Hertz. Er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar (in tegenstelling tot wat er in de ticketomgeving staat).

Klimaatprotesten, drie verkiezingen en het onvermijdelijke gedoe rond het kabinet. 2019 blijkt een een jaar vol politieke hoogte- en dieptepunten. In de Grote Politieke Eindejaarsshow kijken Vincent Rietbergen, Joost Vullings en Xander van der Wulp terug op het bewogen politieke jaar. Met humor, een quiz en boordevol filmpjes nemen ze politiek 2019 onder de loep.

Al in de eerste maand werd het regeerakkoord opengebroken. Door het kinderpardon en ‘klimaatdrammers’ knetterde het in de coalitie. Een verrassende uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen volgde. En dit had ook grote gevolgen voor het kabinet. De drie heren nemen je mee langs de grote politieke gebeurtenissen van het afgelopen jaar en vertellen wat ons nog te wachten staat. En als kers op de taart maakt ook een surprise politieke gast zijn of haar opwachting. Kortom, een afwisselende avond met humor en diepgang die je met andere ogen laat kijken naar politiek 2019.

Het trio
Xander van der Wulp is politiek verslaggever bij de NOS.
Joost Vullings is politiek commentator bij EenVandaag.
Vincent Rietbergen is presentator bij Haagsch College.

De Grote Politiek Show is een productie van Haagsch College.

 

 

 

 

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programma van TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met dit programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.