Talks, colleges, festivals en meer

Ons Kennis & Debatprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

De Grote Politieke Eindejaarsshow

Afgelast

afgelast

Vanwege corona kan dit programma niet doorgaan met live publiek erbij. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Het Binnenhof stond op z’n kop in 2021. Het jaar van de avondklok, geheime notulen en een liegende premier, zo groot was de chaos nog nooit in Den Haag. En oh ja, de coronacrisis was er ook nog steeds.

Gelukkig hebben Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen een actieve herinnering aan alle scènes van deze langlopende politieke thriller. In De Politieke Eindejaarsshow ruimen zij de scherven op en vertellen wat de blijvende consequenties van dit historische politieke jaar zijn.

Hoe moet het vertrouwen worden hersteld? En wat zijn de vooruitzichten van het nieuwe kabinet? Met humor, beelden en scherpe analyses blikken Joost, Xander en Vincent terug op het afgelopen jaar en kijken ze vooruit naar wat ons nog te wachten staat.

Joost Vullings is politiek commentator bij Eenvandaag
Xander van der Wulp is politiek verslaggever van NOS Nieuws. Joost en Xander maken samen de politieke podcast De Stemming.
Vincent Rietbergen is presentator van Haagsch College