dinsdag 12 oktober 2021

De Futuristen

Hoe ziet de toekomst van werk eruit?

Talks, colleges, festivals en meer

Ons kennis & debatprogramma

19:00
zaal open
20:00
aanvang
21:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
dinsdag 12 oktober 2021

De Futuristen

Hoe ziet de toekomst van werk eruit?

Volgens experts zitten we midden in een nieuwe revolutie. Een maatschappelijke omslag waarin ons werkende leven drastisch verandert. Nemen intelligente robots ons werk over? Wat gaan we dan met al die vrije tijd doen? En hoe ontwerpen we een toekomst waarin iedereen profiteert van technologische vooruitgang? 
  
De Futuristen is een spannende denkexercitie waarin theatermakers met wetenschappers de toekomst onderzoeken. In een unieke combinatie van interview en theater, vragen we een spraakmakende gast naar zijn of haar visie, en presenteren theatermakers, muzikanten en schrijvers een voorstelling gebaseerd op die visie. Een voorstelling die ze in één dag hebben bedacht. Verser kan niet!

Tickets zijn te reserveren vanaf 21 september. De Futuristen is een programma van het Nieuw Utrechts Toneel en Studium Generale, Universiteit Utrecht.

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.