Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

De Derde Helft

Live Podcast - De grootste Eredivisiepodcast ter wereld

Geweest

De grootste Eredivisiepodcast ter wereld komt eindelijk naar Utrecht. Op 4 juni zullen de mannen van De Derde Helft hun vertrouwde studio inruilen voor onze (bijna grootste) zaal: Hertz. Een knallende liveshow waarin De Derde Helft niet 45, maar 90 minuten zal duren (exclusief blessuretijd). Met onder andere: een waterdichte analyse van het afgelopen Eredivisieseizoen, een weetjesquiz van Tim, veel vrienden van de show, een terugblik op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen vijf jaar en genoeg ruimte voor (niet-kritische) vragen uit de zaal. En dat allemaal met een mystery guest die jullie wél zullen kennen. Oftewel, het is tijd voor de doorbraak.

U kunt De Derde Helft kennen als winnaar van de laatste editie van de Voetbalpodcastward, of van de vijf jaar daarvóór waarin ze elke zondag noeste arbeid hebben geleverd om jou optimaal te laten genieten van de vaderlandse voetbalcompetitie.

De Derde Helft is een podcast van Tonny Media, speciaal voor voetballiefhebbers die misselijk worden van termen als “halfspaces” en “restverdediging”. Hier wordt de Eredivisie namelijk bekeken door de ogen van een stelletje amateurs: Gijs, Tim, Snijboon en Pepijn praten je elke zondag bij over de mooiste competitie ter wereld. Ze hebben er geen verstand van, maar ze het wél naar hun zin.