zaterdag 19 september 2020

David Benjamin

Akoestisch getinte pop met een hoog feelgoodgehalte

geweest
20:30
zaal open
21:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
zaterdag 19 september 2020

David Benjamin

Akoestisch getinte pop met een hoog feelgoodgehalte

geweest

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachtenBekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 17 april, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

De Nederlandse singer-songwriter David Benjamin is gezegend met een aangenaam stemgeluid ergens in het spectrum van Jack Johnson, Jason Mraz en John Mayer. Zijn akoestisch getinte pop heeft een hoog feelgoodgehalte dat ook internationaal aanslaat – zo werden Benjamins eerste singles Friends en Can’t Get My Head Around Loving You miljoenen keren gestreamd, en zijn nummer Crazy werd eind 2017 zelfs een grote radiohit in de versie van de Belgische dj/producer Lost Frequencies. Na een aantal ep’s komt er in 2020 een heel album aan – singles All That You Are en Big Bang (Only Love) staan al online, allebei integere popliedjes die het hart ontspannen en vervolgens niet meer uit je hoofd gaan.