Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Darlyn

afgelast

Vanwege het stoppen van Darlyn is dit concert helaas afgelast. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Op 15 oktober doet Darlyn een afscheidsshow in Paradiso. Lees hieronder het statement van de band:

Lieve volgers, wij van Darlyn moeten jullie helaas mededelen dat na 8 jaar met heel veel plezier gespeeld te hebben, het avontuur voor ons hier eindigt. We kijken met een lach en een traan terug op een hele bijzondere tijd, waarin we als band ontzettend veel hebben meegemaakt. We zijn naar Amerika geweest, hebben meerdere Topsongs behaald, het hele land doorgecrossed en vele festivals bezocht. Maar het belangrijkste: we zijn samen opgegroeid, er zijn warme vriendschappen ontstaan, er is liefde opgebloeid en uiteindelijk verzegeld met een kind. Dit alles pakt niemand ooit nog van ons af, maar we moeten eerlijk zijn naar elkaar: we voelen ons binnen dit collectief niet meer geïnspireerd om nieuwe muziek te maken. Waarom? Wessel en Diwa maakten vaak een eerste opzet voor een nummer. Daar is inspiratie voor nodig en een nodige ‘spark’ om iets te willen creëren binnenin de band. Nu missen zij dat en willen ze dat weer terugvinden. Tijdens Corona toen alles stil stond waren die momenten er zeker en die hebben ons ook door die tijd heen gesleept. Daarom hebben we besloten om wél onze nieuwste en tevens laatste plaat ‘Roll With The Punches’ uit te brengen.

De plaat is een ode aan het avontuur dat we hebben beleefd met elkaar, de liefde die we voor de muziek voelen en de verhalen die nog verteld moeten worden. We willen ons Darlyn avontuur graag met jullie afsluiten, namelijk op 15 oktober in de Paradiso. Het gaat een speciale dag worden, omdat we dan ook ‘Roll With The Punches’ fysiek zullen verkopen.

We hebben hier ontzettend hard aan gewerkt en de nummers liggen voor altijd in ons hart. We hopen dat jullie ons voor het laatst willen toejuichen en dan maken wij een laatste buiging en gaan we op zoek naar een nieuw avontuur.

Groetjes,
Darlyn

Zie ook

The Tallest Man On Earth

Amsterdam Sinfonietta - Breder dan Klassiek