Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
donderdag 15 augustus 2019

Danny Vera

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

€ 29,58

incl. servicekosten

Uitverkocht

Bekijk hier alle Slottuin concerten!

zaal open
19:30
aanvang
20:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
donderdag 15 augustus 2019

Danny Vera

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

€ 29,58

incl. servicekosten

Uitverkocht

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

De sympathieke Americanazanger Danny Vera begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisartiest van Voetbal Inside. Zijn eerste nationale hit had hij te pakken met zijn nummer “Roller Coaster’. Dit liedje werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538. Na een uitverkochte theatertour en een reeks solo-optredens is de zanger weer terug met een theatervoorstelling waarin hij muzikaal groter uitpakt dan ooit! Tijdens dit openlucht concert in Slottuin Zeist wordt het nieuwe album Pressure Makes Diamonds gespeeld onder begeleiding van een blazerssectie én strijkensemble. Trouw aan de rock-‘n-roll sound maar dit keer met rustigere elementen; perfect voor de zomeravond!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Zie ook

di 29 okt 2019

Golden Earring

We've got a thing that's called radar love

wo 30 okt 2019

Tim Knol & Bluegrass Boogie Men

Vaderlandse bluegrass-sensatie met Tim Knol

wo 14 aug 2019

Typhoon

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel