Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Slottuin Zeist
Attend
Facebook-event

Danny Vera

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Geweest

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

De sympathieke Americanazanger Danny Vera begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisartiest van Voetbal Inside. Zijn eerste nationale hit had hij te pakken met zijn nummer “Roller Coaster’. Dit liedje werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538. Na een uitverkochte theatertour en een reeks solo-optredens is de zanger weer terug met een theatervoorstelling waarin hij muzikaal groter uitpakt dan ooit! Tijdens dit openlucht concert in Slottuin Zeist wordt het nieuwe album Pressure Makes Diamonds gespeeld onder begeleiding van een blazerssectie én strijkensemble. Trouw aan de rock-‘n-roll sound maar dit keer met rustigere elementen; perfect voor de zomeravond!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Weersomstandigheden
Omdat het concert op een buitenlocatie is adviseren we om op de dag zelf de weeromstandigheden te bekijken. Je kunt eventueel ook een kussentje meenemen om op te zitten.

Route & Parkeren
Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Je bereikt het theater via het witte bruggetje aan de Hernhuttersingel aan de achterkant van het Slot. Naast het Slottuintheater is een parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kunt. Omdat hier niet veel ruimte is raden we je aan om met de fiets te komen. Via deze link kun je de route naar Slottuin Zeist (Zinzendorflaan 1, Zeist) opzoeken.

Fietsen: Voor fietsen is er bij voetbalvereniging Jonathan plek om je fiets te stallen.

Openbaar vervoer: Slot Zeist is goed bereikbaar met het OV. Vanaf het NS Station Utrecht Centraal en/of station Driebergen-Zeist vertrekken bussen die dichtbij Slot Zeist stoppen.

Eten & Drinken
Bij Slottuin Zeist is een bar aanwezig waar je met munten betaald. Bij de muntenverkoop kan zowel met pin als cash betaald kan worden. Voor de kleine trek zijn er ook friet en snacks beschikbaar.