Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 1 december 2018

Danny Vera

Americanazanger

geweest
zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Mercy John
locatie
zaterdag 1 december 2018

Danny Vera

Americanazanger

geweest

Er zijn bij dit concert alleen staanplaatsen.

De sympathieke Americanazanger Danny Vera begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisartiest van Voetbal Inside. De afgelopen periode deed hij een uitverkochte theatertour en een reeks solo-optredens, maar nu is het weer tijd voor een clubtour met alles erop en eraan: een volledige band, blazers, Vera’s Gretsch Tennesean '67-gitaar – en ook nog een nieuw album. Verwacht een avond vol muziek in de stijl van Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley, ofwel: rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld was!

Mercy John
Voor vele muzikanten zijn hun roots erg belangrijk, zo ook voor Mercy John en dit is dan ook terug te horen in zijn muziek. Het kleine Brabantse dorpje waar hij is opgegroeid is een van zijn grootste inspiratiebronnen voor zijn muziek. Afgelopen jaar bracht hij zijn tweede album ‘This Ain’t New York’ uit, waarin hij zijn wereld beschrijft, vol angst en geluk, liefde en verdriet.

Bekijk hier ons volledige roots programma.

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Zie ook

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

zo 19 mei 2019

Miss Montreal

Theatershow Fu-Fu-Fu-F♥ck it

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord