Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Carson McHone
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Daniel Romano

Eigenzinnig en geniale rootskameleon

Geweest

De eigenzinnige en uiterst productieve Canadese singer-songwriter Daniel Romano is even geniaal als onvoorspelbaar. Country, pure pop, psychedelica en punk. In zijn muzikale universum bestaan geen grenzen. Hij scheert net zo makkelijk zijn baard en haar eraf, trekt een leren jas aan en gooit wat psychedelica bij zijn doorgaans bloedserieuze country-met-snik die zich kan meten met het werk van Gram Parsons, Willie Nelson, Waylon Jennings en Merle Haggard. Zijn nieuwste plaat ‘HOW III The World Is Ordered’, zijn tiende plaat dit jaar (!) die hij onder de naam Daniel Romano’s Outfit uitbracht, is wederom een voltreffer vol geweldige rootsy folkrock en meerstemmige harmonieën met een onmiskenbaar Romano sausje.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van donderdag 1 juli 2021 naar de bovenstaande datum.