donderdag 30 juni 2022

Daniel Romano

Eigenzinnig en geniale rootskameleon

BEKIJK ONS GEHELE ROOTS-PROGRAMMA HIER

20:00
zaal open
21:00
aanvang
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
donderdag 30 juni 2022

Daniel Romano

Eigenzinnig en geniale rootskameleon

De eigenzinnige en uiterst productieve Canadese singer-songwriter Daniel Romano is even geniaal als onvoorspelbaar. Country, pure pop, psychedelica en punk. In zijn muzikale universum bestaan geen grenzen. Hij scheert net zo makkelijk zijn baard en haar eraf, trekt een leren jas aan en gooit wat psychedelica bij zijn doorgaans bloedserieuze country-met-snik die zich kan meten met het werk van Gram Parsons, Willie Nelson, Waylon Jennings en Merle Haggard. Zijn nieuwste plaat ‘HOW III The World Is Ordered’, zijn tiende plaat dit jaar (!) die hij onder de naam Daniel Romano’s Outfit uitbracht, is wederom een voltreffer vol geweldige rootsy folkrock en meerstemmige harmonieën met een onmiskenbaar Romano sausje.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van donderdag 1 juli 2021 naar de bovenstaande datum.

Zie ook

vr 29 apr 2022

The White Buffalo

Melancholische outlaw folk met grofkorrelige stem!

do 28 apr 2022

Tré Burt

Soulvolle sixties roots in de lijn van Bob Dylan

do 17 mrt 2022

Vincent Neil Emerson

Alt. country in de lijn van Townes van Zandt en Steve Earle