Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Evelyn Dupuy
Conjunto Papa Upa

Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

¡DALE!

A Latin Night Out

Geweest

Tijdens de nieuwe dansavond ¡DALE! begeef je je in een volledig Latijns-Amerikaans feest met live muziek. Deze editie wordt verzorgd door Evelyn Dupuy en Conjunto Papa Upa. Ritmische sounds, opzwepende muziek en Caribische invloeden, ¡DALE! is de avond waarbij jij samen met liefhebbers van de muziek je beste moves op de dansvloer kan laten zien.

Zangeres Evelyn Dupuy woont in Nederland, maar komt oorspronkelijk van Cuba. Deze combinatie hoor je terug in haar unieke sound: een vermenging van de rijke smaak van de Cubaanse muziek en Europese muziek. Muziek om op te dansen en om verliefd op te worden. Dupuy’s virtuoze manier van zingen wordt bijgestaan door swingende percussie en traditionele latin blazers. Met haar Cubaanse band, uitdagende Spaanse teksten en oneindige charme weet de zangeres elke zaal tot dansvloer om te toveren.

Het Amsterdamse Conjunto Papa Upa maakt opzwepende psychedelische muziek met invloeden en ritmes uit de salsa, afro-latin en Caribische muziek. De band reflecteert op de muzikale erfenis van frontman Alex Figueira: de geluiden uit het Caracas van zijn jeugd, schallend uit autoradio’s, van straatfeesten, uit supermarkten en bussen, en vanaf het flatje van de buren. Muziek was overal. In de muziek van Conjunto Papa Upa draait alles om ritme en nieuwe manieren om het publiek in beweging te krijgen. Het gruizige geluid, samen met Afrikaanse en Caribische ritmes, psychedelica, surf, samba, old school salsa, funk en sarcastische teksten over de huidige socio-politieke situatie in Venezuela, resulteert in een onweerstaanbare en dansbare mix die tegelijkertijd zowel vintage als futuristisch is.