zaterdag 30 oktober 2021

Dabke Night

Energieke dans uit het Midden-Oosten tot middernacht

geweest
19:30
zaal open
20:00
aanvang
23:59
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zaterdag 30 oktober 2021

Dabke Night

Energieke dans uit het Midden-Oosten tot middernacht

geweest

Deze dansavond vindt plaats onder de huidige maatregelen en duurt daardoor tot middernacht. 

Coronatoegangsbewijs en ID 
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Dabke Night
Dabke is de afgelopen jaren dé nieuwe hit geweest in het uitgaansleven door heel Nederland. Deze energieke dans uit het Midden-Oosten groeide dankzij Dabke Night uit tot een van de trends op de dansvloer. Waar je ook vandaan komt, voor je het weet blend je op de dansvloer met je nieuwe familie.

Wael Eskeif (SYR)
Wael Eskeif geeft je het gevoel dat je op een Midden-Oosterse bruiloft beland bent. Deze Syrisch/Nederlandse zanger weet als geen ander het publiek op te zwepen met muziek die varieert van Arabische folklore tot Arabische popmuziek.

Matrub مطروب (NL)
Matrub is resident DJ op de Dabke Nights en deelt zijn liefde voor muziek uit de Syrische diaspora en speciale aandacht voor Dabke, met uitstapjes naar pop en electro uit het Midden-Oosten.

Over Dabke Nights
Het begon allemaal 2015, toen een groep Nederlandse en Arabische vrienden bedachten dat dabke een manier zou kunnen zijn om bruggen te bouwen tussen Westerse en Arabische cultuur. Met behoud van de tradities, brachten zij de Dabke -een populaire dans uit het Midden-Oosten- naar de Nederlandse dansvloer. De Dabke Nights zijn inmiddels een begrip in Nederland en een van de meest inclusieve uitgaansavonden in het nachtleven.