Aanvang
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Dabke Night

Midden-Oosterse clubnacht met performances en dabke workshop

Geweest

Als je ook een ticket voor het concert van Autostrad hebt eerder deze avond kun je voor 10 euro naar Dabke Night! Hiervoor kun je een 'combiticket Autostrad' selecteren, deze is alleen geldig i.c.m. een ticket voor Autostrad. 

Dabke Night is de afgelopen jaren dé nieuwe hit geweest in het uitgaansleven door heel Nederland. Misschien danste je afgelopen Lowlands wel mee in de Heinekentent. De populaire en energieke dans uit het Midden-Oosten (denk aan Libanon, Palestina, Syrië) die dabke heet groeide dankzij Dabke Night uit tot een onmisbare trend in het nachtleven. Waar je ook vandaan komt, voor je het weet blend je met je nieuwe familie op de dansvloer. Aywa habibi, dabke!

DJ’s, performances en dabke workshop
Elke Dabke Night start met een introductie op de dabke, die je zelfs zonder enige danservaring kan volgen. Op het podium en in het publiek zie je de hele avond ervaren dansers de energie opzwepen. En natuurlijk mogen de live drums en de beste Arabische dansvloerhits met de dabke in de hoofdrol niet ontbreken. De line -up van de live performances wordt binnenkort bekend gemaakt.

Over Dabke Night
Het begon allemaal 2015, toen een groep Nederlandse en Arabische vrienden bedachten dat dabke een manier zou kunnen zijn om bruggen te bouwen tussen Westerse en Arabische cultuur. Met behoud van de traditie, brachten zij de dabke - een populaire dans uit het Midden-Oosten - naar de Nederlandse dansvloer.