DAAU - TivoliVredenburg
Naar agenda
donderdag 25 mei 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

DAAU

EKKO & TivoliVredenburg presenteren

12.50

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
GRAEAE
aanvang
20:45
zaal open
20:00
25-jarig jubileumEKKO

Het is 2017. Dat betekent dat DAAU // Die Anarchistische Abendunterhaltung, 25 jaar bestaat. Om dat te vieren brengt de band een origineel retrospectief album uit. Curator Rudy Trouvé maakte een selectie uit het beste van 25 jaar muziek maken en nam deze opnieuw op in de studio, met gastrollen voor de oorspronkelijke leden Buni en Simon Lenski. Deze jubileumplaat wordt dit voorjaar verwacht.

Sinds 1992 verbaast DAAU de internationale muziekscene met hun muzikale vaardigheid, inventiviteit, aanstekelijke dynamiek en onnavolgbaar nieuw soort klassieke muziek, uitgevoerd met een ongewone combinatie van oude instrumenten (viool, cello, klarinet en accordeon).

DAAU ontroert, verontrust en zoekt het avontuur op. Invloeden uit de hedendaagse en klassieke muziek, en boven alles een grote emotionele zeggingskracht typeren de unieke sound van dit bijzonder ensemble.

Als voorprogramma staat Graeae deze avond. Met viool, bas, gitaar, accordeon en zang maken ze trage, fragiele liedjes als soundtrack van de film die hen dirigeert.

Wellicht vind je ook interessant

do 4 apr 2019

Pieces of Tomorrow – Matthäus-Passion

An introduction to symphonic sound

wo 28 nov 2018

Nathan Bell

ma 19 nov 2018

Jimmy Carr

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord