vrijdag 15 maart 2019

CUT_

Elektronische popsongs met slepende synths, hypnotiserende beats en scherpe zanglijnen | in the round

geweest
19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
vrijdag 15 maart 2019

CUT_

Elektronische popsongs met slepende synths, hypnotiserende beats en scherpe zanglijnen | in the round

geweest

CUT_ heeft de afgelopen jaren hun stempel op de elektronische livescene van Nederland gezet. Samen creëert het duo eigenwijze diepe popsongs met slepende synths, hoekige ritmes en zanglijnen scherp als laserstralen. De gelaagdheid voortkomend uit een eigenwijze blik op popmuziek die zich afzet tegen tradities en conventies leent zich in een livesetting voor een onvergetelijke ervaring. Dompel onder in een andere wereld waarin ze je dicht tegen zich aantrekken en zacht in je oor fluisteren om je vervolgens weer de vloer op te slingeren met hypnotiserende beats.

Het nieuwe album “A small group of individuals” neemt je mee in een intieme wereld van mislukte liefde en kwetsbaarheid. Daartegenover staan broeierige sensualiteit en rauwe hoekige songs die hun blik op de maatschappij vertolkken. Elke song wordt vertegenwoordigd door een andere persona. Een andere kant binnen één en dezelfde persoon. Dit verhaal over deze “small group of individuals” presenteren ze in een klein aantal exclusieve shows waar ze het midden van de vloer zullen opzoeken. Speciaal voor deze shows hebben ze een bijzondere setup gecreëerd. Als publiek zwerm je om de band heen en zul je in de intieme wereld terechtkomen die je tot de laatste noot niet loslaat. Bereid je voor op een uitzonderlijke en unieke ervaring.

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen.