zondag 25 april 2021

Cristina Branco

Wordt verplaatst

Verplaatst

BEKIJK ONS WERELDPROGRAMMA

14:00
zaal open
15:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Rang 1
€ 35,-
Rang 2
€ 30,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

support act
geen support
locatie
zondag 25 april 2021

Cristina Branco

Wordt verplaatst

Verplaatst
Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

 

Dit is het verplaatste concert van 24 april 2020, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Vanwege de omvang van ons programma kan het enige tijd duren voordat je deze e-mail ontvangt. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen

De Portugese zangeres Cristina Branco is een van de grootste fadista’s van onze tijd. Door haar moderne benadering van de traditionele fado, waarbij ze deze verrijkt met jazz, wereldmuziek en pop, heeft zij een compleet unieke stijl ontwikkeld. De vertolkster van het Portugese levenslied is al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia en werkte in het verleden onder meer samen met BLØF. Tijdens dit nieuwe programma zal zij, naast eerder materiaal uit haar rijke carrière, ook voor het eerst live nummers van haar album EVA ten gehore brengen.  Zelf zegt ze hierover: “EVA is het portret van iemand in tijden van verandering. EVA is wat ik wil zijn.”