Naar agenda
donderdag 31 mei 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Courtney Barnett

Australische zangeres/gitariste | Nirvana-achtige indierock

27,25

prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

support
Loose Tooth
aanvang
20:00
zaal open
19:00
indierockpedestrian at besttell me how you really feelronda

De Australische zangeres/gitariste Courtney Barnett geeft met haar Nirvana-achtige indierock en prettig-nonchalante teksten de rockwereld een verfrissende injectie. Begin 2015 was ze er ineens met de single Pedestrian At Best, afkomstig van een meer dan uitstekend album met een al even geweldige titel: Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit. Tijdens het vele touren met die plaat ontmoette ze Kurt Vile (ex-The War On Drugs), in wie ze een muzikale soulmate vond, hetgeen resulteerde in het gezamenlijke album Lotta Sea Lice (2017). In februari kwam haar nieuwe eigen single Nameless, Faceless van haar aanstaande album Tell Me How You Really Feel. 18 mei komt dat album uit!

Loose Tooth
Het Australische trio in Loose Tooth gaat way back: Etta Curry (drum/zang) en Nelly Jackson (gitaar/zang) ontmoetten elkaar namelijk al op de crèche. Jaren later voegde bassist en zanger Luc Dawson zich bij de dames en dat leidde tot catchy gitaarpop met edgy randjes. Eerste ep Saturn Returns verscheen in 2016 en smaakt naar meer!

Canshaker Pi
De Amsterdamse indierockband Canshaker Pi geeft een gratis show na afloop van Courtney Barnett en vóór Pop-O-Matic in de Pandora!

Wellicht vind je ook interessant

do 30 aug 2018

Destroyer

Canadese indierockband

wo 14 nov 2018

The Decemberists

Amerikaanse indierockband

zo 9 dec 2018

Lily Allen

Britse electropopzangeres

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord