zondag 24 oktober 2021

Cory Henry

Een flinke dosis soulvolle funk

19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Cory Henry keys/vocals
Brenton Lockett drums
Joshua Easley bas

locatie
zondag 24 oktober 2021

Cory Henry

Een flinke dosis soulvolle funk

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

De Amerikaanse toetsenist Cory Henry komt onze Grote Zaal omtoveren tot gospelchurch! Door het wegvallen van veel beperkingen in Europa heeft hij een last minute tournee samengesteld en speelt hij vanavond een exclusieve show met zijn trio. Verwacht nummers van zijn pas uitgekomen album Best of Me en een flinke dosis soulvolle funk.

Cory Henry is een van de drijvende krachten in de hedendaagse jazz. Hij verkreeg bekendheid door zijn bijdrages in fusioncollectief Snarky Puppy, maar is tegenwoordig minstens zo bekend onder zijn eigen naam. Cory Henry speelt al sinds zijn tweede orgel en heeft sindsdien met jazz, gospel en elektronica als bouwstenen een volstrekt eigen, funky sound ontwikkeld. Met dit recept heeft Cory Henry al meerdere keren onze zalen volledig ingepakt, waaronder een denderende show tijdens Transition festival.

Er zijn bij dit concert zowel staan- als zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze.

Zie ook

za 17 dec 2022

Gogo Penguin

zo 27 feb 2022

Mammal Hands

Een van de spannendste bands in de modern gecomponeerde jazz

vr 2 dec 2022

BADBADNOTGOOD

Talk Memory Tour