bekijk ons volledige

indieprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Confidence Man

Aanstekelijke en dansbare electropop

Geweest

Verslavend lekkere, dansbare electropop is wat je krijgt als je Confidence Man op het podium zet. Het Australische viertal maakt het bijna onmogelijk om stil te blijven staan op hun ongedwongen, aanstekelijke partymuziek. Dat bleek onder andere in de X-Ray op Lowlands 2018– die barstte bijna uit elkaar van de energie. Met het zelfverzekerde frontduo Janet Planet en Sugar Bones aan het hoofd vormt deze band de ideale combinatie van LCD Soundsystem, Hot Chip en The Ting Tings. Muzikaal is het ook allemaal prima voor elkaar, want elk nummer van het debuutalbum Confident Music For Confident People (2018) is raak en sindsdien kwam ook de opvolger TILT uit, een plaat vol over-de-top-pop-knallers met hier en daar was disco- of 90s-rave-invloeden.

Ga nog even door bij Pop-O-Matic
Heb je na het concert van Confidence Man nog zin in een feestje? Na de show is er nog een afterparty in Studio Pandora waar Confidence Man een DJ set zal draaien van 23:15 tot 00:00 uur! Daarna kun je doorlopen naar Ronda voor Pop-O-Matic. Je hoeft hiervoor geen ticket te kopen. Let wel op, de toegang kan alleen verleend worden als je 18 jaar of ouder bent. Volg de instructies op van ons personeel om het feestje te bereiken. Tot dan!

Dit is het verplaatste concert van zondag 19 april 2020 / donderdag 1 oktober 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Zie ook

Woodkid

Donkere, indringende neofolk met stuwende drums en bombastische strijkers en blazers

Oh Wonder

Electropopduo

SOHN

Indringende elektronische indie